3 jaar niet gevreeen

Door:

Stillahottie

Likes:

1

Geplaatst op:

06-01-2018

Reacties:

2

Stillahottie schrijft:

3 jaar lang heb ik niet gevreeen. Ik kon me eerlijk gezegd niet voorstellen dat ik het uberhaupt weer een keer zou doen na het overlijden van mijn man.

Maar ik merk toch dat de behoeft weer om de hoek komt kijken, en die bheoefte omarm ik.

Ik wil graag wel weten of je het, mochte het zover komen dat we afspreken, rustig aan wil doen. 

Ik moet weer een beetje inkomen.

Ik wil seks met Stillahottie

Reacties

Dave

Hallo Stillahottie Ik zou je graag willen ontmoeten en kijken of er een klik is zodat wij op een rustige manier van elkaar kunnen genieten en dat met respect voor elkaar

Geplaatst op 06-01-2018 17:35

Wim

Hi ik ben Wim, ben een Hollands man van 59 jaar. Ben sinds 2014 gescheiden en woon alleen. Rook niet, drink met mate en op andere gebieden heb ik mezelf ook goed in de hand en heb wederzijds respect. Hoewel ik 1.90, 100 kilo, goede hygiene, leuk opgedroogd en prettig geschapen ben, laat ik je niet overrompelen, dus als je wijselijk besloten hebt tot daten over te gaan, is mijn wens dat we dat samen doen wat we prettig en wenselijk vinden. Om te beginnen, mijn nummer is 06-48067621 en ik hoop je snel in levende lijve te ontmoeten en wie weet meer, dikke kus Wim de Groot.

Geplaatst op 18-06-2018 11:37

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer