Aangeboden: erotisch maatje

Door:

Ted

Likes:

0

Geplaatst op:

26-06-2018

Reacties:

1

Ted schrijft:

Hoi, ik ben een getrouwde 47-jarige NLman. Zoals bij zovelen is de erotische spanning de afgelopen jaren minder geworden. Ik wil hier graag verandering in aanbrengen. Ik ben 1.80, ben besneden en intiem geschoren. Wat zoek ik? Ik zoek een vrouw die het ook lekker vindt om samen te spelen en elkaar te verwennen. Respect en hygiëne staan voorop. Hoor ik iets van je?

Ik wil seks met Ted

Reacties

Elizabeth Mpho

Hallo vriend Ik weet dat deze e-mail je als een verrassing zal komen, omdat we nooit eerder een correspondentie hadden gehad. Ik ben mevrouw Elizabeth Mpho bij naam, ik wil gewoon dat we vrienden worden, misschien iets meer als je dat wilt, en ik wil dat je me terugschrijft voor meer discussie met je zodra je deze e-mail hebt ontvangen. Waarbij ik je meer over mezelf zal vertellen als ik iets van je heb gehoord. En kunt u me nu alsjeblieft meer over jezelf vertellen? Ik kijk er naar uit om het snelst van je te horen. Hartelijke groeten Elizabeth

Geplaatst op 05-07-2018 11:53

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer