Advocate zoekt ontspanning in seks

Door:

EchtLekkerToch

Likes:

3

Geplaatst op:

10-11-2017

Reacties:

2

EchtLekkerToch schrijft:

Ben eindelijk klaar met dat klote contract wat weer niet klopte... Vrijdagmiddag komt mijn baas nog even langs met een dossier wat nog even voor maandag af moest zijn. Heel mijn weekend verneukt! 

Ik maak soms echt heel veel uren als advocate en het is ook de reden dat mijn huwelijk geen stand heeft gehouden. Ik ben dus niet geschikt voor relaties maar dat betekent toch niet dat we geen leuke tijd kunnen hebben jij en ik! 

Gelukkig verdien ik wel genoeg als advocate en wil ik een hotelkamer voor ons afhuren om elkaar daar lekker te verwennen! Ik heb geen kinderen en ben gescheiden dus niks houdt mij tegen. Is er nog iets wat jou tegenhoudt?

Of kan ik meteen een hotel zoeken in de regio ? 

Volgend weekend hotelkamer afhuren?

Ik wil seks met EchtLekkerToch

Reacties

ben

zullen we samen afspreken en het gezelig maken en samen heel intens komen xxx

Geplaatst op 28-12-2017 22:01

WimdeGroot

Hi, als je mij als Hollandse gescheiden man zonder kinderen aantrekkelijk vind, boek dan een hotelkamer in regio 010, dan vermaken we elkaar en bevalt het maken we nieuwe afspraken en wat mij betreft, the sky is the limit, Kan zelf niet veel betalen, want eigen zaak gehad, failliet gegaan en de rest zal jou als advocate duidelijk zijn, Maar deze spontane en leuke vent met een hart van goud wil ook graag eens aan zijn trekken komen. Noteer mijn nummer eventjes 06-48067621 PF op Whatsapp. Tot snel, warme groet, Wim de Groot (59 )

Geplaatst op 26-08-2018 00:31

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer