Alles wat spannend en leuk is

Door:

evelien238

Likes:

1

Geplaatst op:

29-12-2017

Reacties:

1

evelien238 schrijft:

Goed, ik werk dus als cipier in een gevangenis en tussen ons gezegd kick ik er wel een beetje op, die gevangenen om me heen die ik achter slot en grendel zet.

Nou ben ik natuurlijk professioneel en ik ben heel correct op mijn werk, maar ik merk dat ik een uitlaatklep nodig heb en iets met mijn fantasieën wil doen. Deels ook om te zorgen dat ik me op mijn werk correct BLIJF gedragen.

Ik zoek dus een man om een paar dagen naakt aan een ketting in een kamer in mijn woning op te sluiten, om eten en drinken te komen brengen en op een speelse manier te 'misbruiken'. Lijkt jou dat leuk?

Ik heb een fotootje van mezelf meegestuurd zodat je een beetje weet wat je van mij kunt verwachten. 

Ik wil seks met evelien238

Reacties

David

Hoi evelien met david uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je op zoekt Ben naar een man ik graag incontactkomen ik wil graag naakt loopen met je maar niet vasbinen en sluiten daar houd ik niet van wil je mij Berichten naar mij whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat je met mij wil afspreken groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 04-05-2018 00:37

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer