Ben jij down to earth?

Door:

Younique

Likes:

24

Geplaatst op:

08-01-2018

Reacties:

2

Younique schrijft:

Goedemorgen,

Heb jij beide beentjes op de grond. Want dat is wel een vereiste wil je met mij een date hebben hoor. 

Ik heb iets teveel meegemaakt om me weer mee te laten slepen op een roze wolk. 

Vandaar dat ik ook het liefst realistische verwachtingen heb over een eventuele date. 

We zitten hier beiden voor seks en of daar een relatie uitkomt zien we later wel. Ik zou je graag een keer meenemen naar een leuk restaurant, wat eten en vervolgens bij mij thuis een afzakkertje. ;)

Realistisch toch ;)

Ik wil seks met Younique

Reacties

Henk

Hoi Younique Deze man neem zonder meer van je aan dat je een rugzak met ellende bij je draagt maar wie niet tegenwoordig , Toch zou deze man met beide voeten op de aarde jou graag willen ontmoeten. En wie weet hoe het gaat lopen in het leven. Graag hoor ik van jou, via de mail Groetjes, Henk

Geplaatst op 08-01-2018 14:42

Wim

Hey Younique, ik ben Wim, een gescheiden Hollandse vent van 59 jaar, heb geen kinderen, wel een hond. Zou graag een keertje met je eten, een afzakkertje nemen en wie weet meer. Heb zelf ook het nodige meegemaakt, maar licht gloort aan het einde van de tunnel. Dus tijd om de bakens weer te verzetten en voorzichtig nieuwe stappen te zetten. Woon nu in Capelle aan den IJssel, kwam hier na mijn scheiding in 2014 wonnen, maar heb hier geen binding. Dat is het in een notendop, vind je 1.90 /100 kilo / blauwe ogen,/ goed verzorgd / prettig geschapen precies wat in jouw kraam te pas komt? App me dan eventjes via 06-48067621 voor een uitnodigende afspraak en wie weet meer, Dikke kus Wim de Groot

Geplaatst op 16-08-2018 19:32

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer