Ben jij ook gek zoals ik?

Door:

Nesty

Likes:

32

Geplaatst op:

26-10-2018

Reacties:

4

Nesty schrijft:

Ik laat me graag zien aan jou, maar we moeten wel een beetje met elkaar gechat hebben eerst.
En vooral als mijn instinct zegt dat ik je leuk vind en kan vetrouwen zal ik je snel genoeg mijn gekke foto's laten zien.

Wil jij samen gek doen met elkaar?

Ik wil seks met Nesty

Reacties

Tim

Heyy Nesty, Ik wil graag met je chatten en appen en je leren kennen en dan hoop ik dat je instinct ja zegtxx App me maar als je t leuk lijkt 0 6 1 3 4 8 0 3 4 9 Groetjess Timx

Geplaatst op 27-10-2018 23:11

Wim

Hi Nesty, ik ben Wim gescheiden en alweer veel te lang alleen, dus ja ik wil graag gek doen, maar ook ongeremde seks met jou hebben, woon in regio 010, dus ook mijn motto is geen woorden maar daden. Heb je daar zin in met een leuke Hollandse man van 60 jaar? Zo JA, laat dan een uitnodigende berichtje achter op mijn mailbox, dan spreken we snel verder af en erewoord, je gaat er geen spijt van krijgen, groetjes, liefs en meer, Wim.

Geplaatst op 28-11-2018 14:54

Iyan

Ik wil wel samen gek doen met jou hoor, als jou dit ook wat lijkt dan hoor ik dit vanzelf wel

Geplaatst op 01-01-2019 10:52

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 26-02-2019 09:34

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer