Betast me met je stevige mannenhanden!

Door:

nipplesx

Likes:

16

Geplaatst op:

02-01-2018

Reacties:

4

nipplesx schrijft:

Poooeh...ik heb een kater met een flinke hoofdpijn! Tsja, gelukkig nieuwjaar haha! 

Maar ik haak even op die hoofdpijn in. Dat er mensen zijn die niet kunnen seksen als ze hoofdpijn hebben. Voor mij is dat onbegrijpelijk!!! Ik wil ook dan heel graag! Dan ontlaad ik mega goed en kan ik de dag weer aan!

Komt ie dan he...haha: kan je mij ook van mijn kater hoofdpijn afhelpen? Kom je alsjeblieft lekker met me vrijen en mij overal betasten met je stevige mannenhanden? 

Eigenlijk vraag ik je dus of jij mijn paracetamol wilt zijn ;-)

Ik wil seks met nipplesx

Reacties

Jeroen

Mail me maar, dan help ik je zou van die hoofdpijn af met mijn zachte warme handen.

Geplaatst op 02-01-2018 23:07

Arnold

Ik wil jouw tepels wel lekker bewerken terwijl jij in mijn tepels knijpt en er aan trekt. Verder heb ik voor jou nog een langwerpige pil van 18/5 die je vaginaal of anaal in moet brengen. Zodra deze goed geschud is komt het medicijn er uit. Wedden dat je dan geen hoofdpijn meer hebt. Ook ik wens jou een gelukkig en geil 2018 toe. xxx Arnold

Geplaatst op 04-01-2018 01:29

Roy

I would love to dominate u.....Voice call +31 6 29055219

Geplaatst op 19-02-2018 04:06

Wim

Hi Nipplesex, ik wil jou graag betasten met mijn stevige mannenhanden en bijbehorend mannen gereedschap. Laten we gegevens uitwisselen en van de nood een deugd makken, weg hoofdpijn, Hallo lekker gevoel. En voel je weer een depri bui opkomen, spreken we gewoon opnieuw af en wie weet zit er nog veel meer leuks in het verschiet. Maar loop niet op de muziek vooruit, mijn nummer is 06-48067621, lieve en zorgzame groet, Wim de Groot uit regio 010.

Geplaatst op 14-07-2018 14:22

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer