Bloemetje

Door:

Chickiko

Likes:

2

Geplaatst op:

18-06-2018

Reacties:

3

Chickiko schrijft:

Ik kan jou bloemetje worden, enige is dat je me minimaal 1 keer per dag moet besrpinkelen.

Je bent op een niveau, beschaafd en begrijpt natuurlijk dat op de eerste keer de remmen nooit helemaal los gaan. Tenzij er echt een klik is.

Ik hou van verassingen. Dus veras me.
Orgineler zijn is een plus punt

Ik wil seks met Chickiko

Reacties

Wim

Hi Chickiko, ik ben Wim, een gescheiden Hollandse man die sinds 2014 alleen woont. Sta open voor veel en echt lekker uitgebreid neuken en bevruchten, dat is er al lang niet meer bij. Dus wil ik met alle leuke lieve en geile facetten met jou aan de slag gaan. Kan uiteraard alles over mezelf vertellen, maar voor de spanning houd ik mezelf ook graag een beetje voor je in. Dus laten we voor een gezellig drankje met elkaar afspreken en dan bezien wat er verder van komt. Heb zelf geen kinderen dus dit bloemetje bevruchten dat vind ik echt een keiharde uitdaging, ben serieus, onttrek me niet van verplichtingen en nog veel meer.....Meer weten, mijn nummer is 06-48067621 en op mijn gsm mailen kan ook via wimdegroot342@gmail.com Dus lieve Kiko, laat je snel meer van je horen? dikke kusss Wim de Groot.

Geplaatst op 19-06-2018 00:25

robin

Hoi Chickiko ik zou graag een x afspreken en verder praten met jou als je wil zou je me dan willen mailen voor natuurlijk alle details :) barca11bvb10@gmail.com

Geplaatst op 20-06-2018 17:43

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 26-02-2019 11:22

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer