Boerin zoekt man!

Door:

MillyEmm

Likes:

8

Geplaatst op:

22-11-2017

Reacties:

2

MillyEmm schrijft:

Hey! het word soms een beetje saai hier op de boerderij en ik heb ook geen tijd om in het weekend te gaan stappen. Moet in het weekend ook gewoon opstaan om 6 uur! Dat is het leven waar ik in ben gerold en ik vind het nog steeds prachtig hoor maar ik heb het gevoel dat ik veel mis. 

Ik heb iemand aangenomen die me helpt in het weekend zodat ik ook eens kan uitslapen. Ik heb de boerderij ook op de markt gezet en ben rustig op zoek naar andere mogelijkheden. 

Mijn leven staat dus een beetje op zijn kop maar ik zou het leuk vinden om een keer samen met jou te mogen uitslapen! 

Samen wat gaan drinken?

Ik wil seks met MillyEmm

Reacties

David

Hoi Milly met david uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt om wat drinken en uitslapen wil je mij Berichten trug sturen naar mij whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar ontmoeten bij mij of bij jouw milly groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 04-05-2018 00:54

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 26-02-2019 11:29

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer