De lusten maar niet de lasten

Door:

Suzanzoektdates

Likes:

1

Geplaatst op:

25-12-2017

Reacties:

2

Suzanzoektdates schrijft:

Goedemorgen!

Ik wil een seksueel voorstel doen aan jou: Ik heb namelijk lang genoeg moeilijk gedaan met praten en trouwen en heel het gezeik wat erbij komt dat ik nu toe ben aan iets veel simpelers waarbij het vooral gaat om samen lol te hebben.

Wil jij met zo'n soort relatie hebben? Een fijne tijd beleven en lol maken met z'n twee op een sensuele manier? Dit mag op den duur ook echt serieus worden, maar dat is geen gedwongen iets snapje?

Kusss

Ik wil seks met Suzanzoektdates

Reacties

David

Goede morgen Suzan met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt voor seks hebben ik wil graag met je incontactkomen met je wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar kan genieten op ons ze seks gebied groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 31-05-2018 08:37

Wim

Hi Suzan, ik zoek ook geen lasten, wel lusten, dat komt omdat ik in nog wat financiele zaken verwikkeld zit. We kunnen elkaar rustig leren kennen en op termijn zijn meer serieuze afspraken niet uitgesloten. Als we hiermee een deal hebben, dan kunnen we snel ergens afspreken en elkaar op alle vlakken ontdekken. Ben zelf 59, gescheiden, geen kids, alleen wonend, leuk opgedroogd, prettig geschapen, voor veel dingen open. Om te beginnen, mijn nummer is 06-48067621. Tot snel, dikke kus Wim de Groot.

Geplaatst op 11-06-2018 10:09

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer