Delen over ons seksuele behoeftes?

Door:

C-Laudia

Likes:

8

Geplaatst op:

23-04-2018

Reacties:

2

C-Laudia schrijft:

Nou, ik dacht nog wel meer te kunnen vertellen in mijn profiel maar heb het toch maar ingekort.

Over mijn behoeftes enzovoorts. Ik dacht het toch maar anders aan te pakken. Zoek de man die ik het leukst vindt online en dan ga ik gewoon een gesprek met 
hem aan.

Nou! Dat ben jij! Wil je verder met me praten en delen over onze seksuele behoeftes?

Ik wil seks met C-Laudia

Reacties

Ryanvh

Hoi ik Ben Ryan uit Maastricht ik ben 18 jaar en het lijkt me super fijn om seks met jou te hebben. Ik ben 1.65 en ik houd van beffen. Geïnteresseerd? Mail me op ryanthelittleone@hotmail.com

Geplaatst op 23-04-2018 22:02

Jos

Hallo lieve Claudia, Las net je advertentie en de tekst sprak me wel aan. Leuke foto, lekker ondeugend, zou je graag willen ontmoeten. Zijn we allebei op zoek naar een leuke sexpartner, omdat we allebei te weinig (of geen) seks hebben ? Misschien kunnen we elkaar helpen. Lekker (s)experimenteren ! Gewoon lekker urenlang genieten van elkaar. Woon in Zoetermeer. Ik zou graag een keer afspreken. Hoop gauw van je te horen.... xxx Jos zoeterman@hotmail.com 06 46 158 505 (WhatsApp) Heb ook overdag tijd om samen iets af te spreken.

Geplaatst op 04-11-2018 14:31

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer