Dit is mijn fantasie

Door:

EllenQuin

Likes:

140

Geplaatst op:

06-02-2018

Reacties:

3

EllenQuin schrijft:

Wil jij je ergens buiten een keer lekker aftrekken en dan over mij heen spuiten?

Mijn man mag er niet achter komen dus wel discreet aub!

Ik wil mij eens als een echte geile bosteefje voelen. Ergens in het park omringt door een man die zich op mij af zitten te trekken terwijl ik heel onschuldig in bikini op het gras lig.

Laat mijn man er alleen niet achterkomen, want deze gevoelens heb ik al enkele jaren. Maar nu wil ik toch echt werk van gaan maken.

Jou lijkt het erg spannend om in het bos je harde lul uit je broek te halen en je over een onschuldige dame af te trekken.

Je sexuele drang zorgt er voor dat jij de kleren van mijn lijf trekt en mijn lang uit in het gras berijdt terwijl andere mannen toekijken en klaarstaan om jouw voorbeeld te volgen

 

Ik wil seks met EllenQuin

Reacties

Joopi

Ik zie het wel zitten om die fantasie eens werkelijkheid te maken. Xxx

Geplaatst op 12-02-2018 23:08

Roy

Voice call +31 6 29055219

Geplaatst op 19-02-2018 03:35

Wim

Hi Ellen Quin, jij ligt in jouw bikini in het gras in Park Hitland, ik wordt aangenaam verrast, schuif bij jou aan en wil je graag masserend olien, maak jouw bikini los olie jouw rug en speel met jouw borsten, mijn pik wordt keihard, maak de strikjes van jouw tanga los en als jij dan semi geschrokken om kijkt, stop ik mijn pik in jouw mond en je begint blij geschrokken lekker met pijpen en ik masseer met geoliede vingers jouw sterretjes en je wordt ook heel erg nat en als je uit gesquirt bent stop ik mijn pik in jouw gaatjes om beurten, nu afwachten, waarin ik begin te spuiten, uiteraard erg discreet, wany jouw man mag het niet weten En als we beiden bij en voldaan zijn zeg ik gaan die andere mannen er nu ook overheen of doen wij het samen vaker over? Anyway, mijn nummer is 06-48067621 geile groet, Wim, ben gescheiden, heb geen kinderen en woon alleen, tot snelll...

Geplaatst op 03-08-2018 15:41

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer