Doe jij aan buitenseks?

Door:

LittleNaked

Likes:

48

Geplaatst op:

17-04-2018

Reacties:

4

LittleNaked schrijft:

Ha, nu het weer zo mooi weer is wil ik ook weer eens mijn oude hobby oppakken! Met mannen vrijen in de buitenlucht!! Kan ik jou vragen?

Ik hoop dat je er avontuurlijk en ruimdenkend genoeg voor bent want we lopen natuurlijk altijd het risico om gezien te worden...

Of vind jij dat ook wel spannend? Mij geeft dat wel een extra kick als jij me net tegen een boom hebt gezet en me vanachter in mijn foefje prikt n er komt ineens een boswachter achter een hoge struik vandaan stappen...

Laat je even wat van je horen als je in hebt???

Ik wil seks met LittleNaked

Reacties

JoshBee

Contact me op snapchat: Joshbee19

Geplaatst op 19-04-2018 02:02

Nico187

Buitenseks is een droom van me, contact me via niekisaardig@live.nl

Geplaatst op 23-04-2018 15:45

Jelte

Dag LittleNaked, Hier heb ik al eens een aantal keer over zitten fantaseren. Ook al een gekeken in mijn buurt (wij hebben hier een park/bossen liggen) waar ik zou iets dergelijks zou kunnen doen en 2 maal een goed plekje gevonden. Maar nooit echt durven doorzetten, heb hier ook een partner bij nodig ;) Eveneens heb ik al een gefantaseerd om sex te hebben in een pashokje van bijvoorbeeld een openbaar zwembad of kledingswinkel, een meer verlaten bushokje, een parkeerplaats, in de auto (verscholen of half-verscholen), etc... Zouden dat ook dingen zijn die jou interesseren of in mindere maten? Inden je interesse hebt om contact met me op te nemen, kun je me bereiken op het mailadres: mister.jelte@hotmail.com xxx Jelte (PS: Ik zag een woonplaats vermeld. Maar woon je toevallig in de buurt van Belgiƫ / Antwerpen / Schoten-Kapellen-Ekeren-Brasschaat (Ik geef je een juistere locatie bij contact)?)

Geplaatst op 25-04-2018 19:56

BillyJoe/Sjoerd

LittleNaked, ik ben een (jonge) man van 63,maar wordt jonger geschat. Het lijkt mij ook spannend om eens in de open lucht te gaan seksen. Ik woon dicht bij de stad Groningen,en zoek iemand die binnen een straal van 25/50 kilometer woont. Op dit moment ben ik veertien dagen vrij. Indien het jou wat lijkt om met mij af te spreken,dan kan jij mij bereiken onder nummer 0620842965 of via mij e-mailadres.

Geplaatst op 28-07-2019 14:34

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer