Een discrete minnaar gezocht

Door:

Lottevanrijze

Likes:

186

Geplaatst op:

08-11-2017

Reacties:

4

Lottevanrijze schrijft:

Dag, ik ben Lotte.

Ik voel me hier niet helemaal prettig bij maar ik zoek dus een minnaar die seksueel nog veel in huis heeft, want bij mijn man wil het niet meer lukken. Hij heeft me ook gezegd "lieve schat, doe het nou maar, vind maar een minnaar en geniet ervan, ik hou van je" maar ik voel me toch schuldig.

Wat vind je, moet ik er van af zien? Ik ben alleen bang dat ik verlep als mijn bloem geen water meer krijgt, snap je?

Ik zou een eerlijk antwoord echt waarderen.

Vriendelijke groet,

Lotte

Ik wil seks met Lottevanrijze

Reacties

David

Hoi Lotte met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan en gelezen van jouw bericht dat een probleem heb van je man ik kan best begrijpen van jouw bericht en als je tog met een man wil doen of niet kan ik wel begrijpen van jouw wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 late mij wet of je wel wil of niet ik begrijpen van jouw Lotte groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 03-05-2018 11:00

Wim

Hi Lotte, woon je in de omgeving van Capelle aan den Ijssel, dan kunnen we regelmatig seks contact hebben. Ik ben Wim, gescheiden, woon alleen, kan uitgebreid tijd voor je maken als je een beetje in de buurt woont Om te beginnen, mijn nummer is 06-48067621 Kom in eerste instantie gezellig op de koffie, dan bespreken we welk lekkers er het beste bij te pas kan komen of niet. Want eerlijk, spijt is verloren tijd, tot snel, Wim de Groot (59.)

Geplaatst op 22-06-2018 02:36

Wim

Hi Lotte, heb begrip voor jouw situatie, ik ben een Hollandse gescheiden man van 59, heb geen kinderen, woon alleen. Meer weten of regematig afspreken? Door de weekse dagen en overdags ook geen probleem, ben afgekeurd, ben bij de deur, maar verder steigert alles nog steeds, zin in een proefrit en meer? Mijn nummer 06-48067621, liefs Wim.

Geplaatst op 30-07-2018 03:19

Wim

Hi Lotte heb al vaker gereageerd wil graag met jou op regelmatige basis afspreken als je in de buurt van Rotterdam woont. Is dat zo en heb je interesse app me dan op 0648067621. Tot snel WIm.

Geplaatst op 21-01-2019 15:20

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer