Een eerlijke man

Door:

Mereltj3

Likes:

1

Geplaatst op:

13-09-2018

Reacties:

2

Mereltj3 schrijft:

Samen geilen is veel leuker toch?

Ik fantaseer zelf heel veel over seks maar dat kan ik met niemand uit mijn omgeving delen. Voor sommige van die dromen schaam ik me namelijk best wel en ik denk dat het makkelijker gaat als ik daar anoniem met iemand over kon praten.

Ik hoop dat jij ook zin hebt om hier met mij over te praten, we zien elkaar dan alleen op internet en wanneer we een foto naar elkaar sturen natuurlijk. Zelf hou ik wel van kinky sex en ken ik bijna geen taboes. Hoe zit dat met jou?
 

Ik wil seks met Mereltj3

Reacties

Wim

Hi Mereltj3, ik houd ook wel van een naaikransje, maar dan zonder naald en draad. Dus wil je niet kletsen, maar ketsen, open eerlijk als vaste seksmaatjes voor elkaar, reageer dan eventjes via de app op mijn nummer 06-48067621, tot snel, Wim.

Geplaatst op 14-09-2018 15:35

Bernard

Hi Merel fijne ad ben nieuwsgierig, ben wel 60 ,als je wilt mail me maar, heb interesse voor jou (ben zelf ook wel kinkyminded) .Xxx Ben

Geplaatst op 16-09-2018 21:40

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer