Een verlegen type man maar vol met stoute ideeen

Door:

Zohey

Likes:

4

Geplaatst op:

19-04-2018

Reacties:

3

Zohey schrijft:

He, heb je al plannen voor het weekend? Ik zou het zo leuk vinden om een wildvreemde man te verrassen een hele dag. Dat ik je helemaal in de watten leg. Gewoon, omdat ik het nog nooit zo heb gedaan en omdat jij het misschien wel heel erg nodig hebt. Doe ik weer iets goeds. 

Als je dan mag kiezen hoe zo'n dag eruit gaat zien? Hoe zou je dat dan inkleuren? 

Kan je daarover nadenken? Kom ik later weer bij je terug of schrijf jij mij weer hoe je wilt dat die dag verloopt? 

Liefs en een kus, 
Zoey

Ik wil seks met Zohey

Reacties

Wim

Hi Zoey, ik ben inderdaad een beetje verlegen type man, hoewel ik niet groen meer ben, moet ik toch wel met een eerste date van de handrem gehaald worden. En met zo'n leuke meid, dat is voor mij ook al weer een tijdje geleden. Dus denk je met mij Bulls Eye te hebben, neem dan eventjes contact met me op Mijn nummer is 06-48067621 en er staat een foto van mij op Whatsapp. Dus toevoegen, afspreken en daten....Digitaal slinger ik het er zo uit, maar in het wild is het wel eventjes anders, dat je t maar weet, dikke kusss Wim de Groot.

Geplaatst op 18-06-2018 11:20

Quin liefden

Hey ben quin liefden en ja zo heet ik echt liefden van me achetnaam ik ben 19 jaar ik hou van comics muziek zoals rap {amerikaanse} en ik wil graag en gewoon een keer afspreken ben best verlegen maar ook romantisch en funny ben hier voor 2 dingen of een relatie of one night stands its up to you mail my of snap mij Mr.Love49 0683372831 Quincyliefden@live. Nl

Geplaatst op 19-06-2018 21:23

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 26-02-2019 11:10

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer