Geen angst om te vrijen met een ander

Door:

Ninenou

Likes:

4

Geplaatst op:

11-12-2017

Reacties:

1

Ninenou schrijft:

Lijkt me heerlijk om ene dagje met jou door te brengen. Hopelijk kunnen we wat eten en als je wilt kook ik voor je. Als het gezellig is wil ik best vrijen met je op de bank.

Mij binden kan ik niet want ik heb bindingsangst. Tenminste dat denk ik haha. Waar ik geen angst mee heb is om te vrijen met een man. Dan kan ik mij laten gaan en dat komt omdat er geen druk bij zit van een relatie. Wat ik ook leuk vind is de afwisseling en iedere man heeft iets unieks waar ik blij van word.

Ik wil blij worden door jou en dat kan je doen door met mij te vrijen. Binden wil ik mij absoluut niet en daar ben jij ook niet naar op zoek. In mijn eigen omgeving voel ik mij het beste en daarom ontvang ik jou het liefst bij mij thuis.

Lijkt dat je wat?

Ik wil seks met Ninenou

Reacties

David

Hoi Ninenou met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je op zoekt ben naar een man voor seks hebben en vaste relatie op bouwen ik zal leuk vinden als jij en ik elkaar ontmoeten en afspreken met ze tweetjes kan doen om leuke dingen kan doen wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar ontmoeten groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 07-05-2018 21:53

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer