Geil aanbod van een gescheiden vrouw

Door:

Anneverzot

Likes:

15

Geplaatst op:

15-12-2017

Reacties:

3

Anneverzot schrijft:

Ik heb er lang over zitten denken maar ik weet zeker dat ik het met jou wil doen. Ik kan je een bijzonder geil aanbod doen wat je denk ik niet zomaar van een andere vrouw uit de omgeving zou krijgen. 

Voor nu wil ik alleen van je weten of je echt 100% te vertrouwen bent. Ik ben al eerder een keer genaaid door een vent die uiteindelijk niet bleek te zijn wie hij zei dat hij was. 

Heb jij gelogen op je profiel of is dit de pure waarheid die ik lees?

Ik wil seks met Anneverzot

Reacties

m Shefkiu

ja halo anne schoonheid ik will graag jou kennen leren

Geplaatst op 29-12-2017 19:06

Max

KIK me: MMaxs Voor je het weet staan we te.. zoenen en wie weet wat voor geile dingen verder.. gaan gebeuren .. zoals jou geil tegen de muur en grond aanduwen terwijl ik geile dingen in je oor fluister .. wat geile dingen ik met je ga doen ..

Geplaatst op 13-10-2018 11:48

Wim

Hi Anne Verzot. Ik ben Wim. Gescheiden. Geen kids. Alleen wonend. Van veel markten thuis en op zoek naar een vrouw om elkaar regelmatig erotisch te verwennen. Interesse app m'nme via 0648067621 dan spreken we snel af en worden mogelijk vaste of regelmatige seksmaatjes. Tot snel WIm.

Geplaatst op 24-01-2019 01:17

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer