Heb jij een lekkere pik voor mij?

Door:

HorsieLove

Likes:

16

Geplaatst op:

30-11-2017

Reacties:

3

HorsieLove schrijft:

Masturberen leek mijn hobby, maar dat is voorbij. 

In de slagerij waar ik werk heb ik vaak worst in mijn handen, maar doe mij maar een glibberig pik die ik heerlijk in mijn mondje kan laten glijden. 

Heb jij een lekkere pik voor mij?

Ik wil je graag pijpen en als jij mij dan ook een paar lekkere likken geeft tijdens het voorspel, dan komt er vast lekker seks van. 

Het mag voor vaker, maar eenmalig heb ik ook geen problemen mee, net wat jij wil en wat jouw mogelijkheden zijn. 

De hele dag door heb ik met vlees te maken in de slagerij...glibberig vlees dat door mijn vingers heen glijdt. En daar raak ik opgewonden van, Super opgewonden zelfs. Alleen heb ik geen man in mijn leven en iedere dag blijven masturberen is ook niks.

Vandaar dat ik een mooie vent wil leren kennen die leuke en sexy dingetjes met me wil doen!

Je hebt geen vrouw, vriendin of seks maatje waardoor je voor 100% uitsluitend aan mij gewijd kan zijn. J

e vind het leuk om mij verder te leren kennen om te kijken wat voor lekkers uit deze relatie kan bloeien

kussssssssssssssssss

Ik wil seks met HorsieLove

Reacties

David

Hoi horsielove met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt voor seks wil hebben om afspreken met ze tweetjes kan doen op seks gebied hebben wil je met mij afspreken met elkaar kan doen wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar onmoeten op seks kan genieten groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 07-05-2018 00:26

Wim

Hallo Horsielove, ik ben Wim, gescheiden, geen kids, woon in Capelle aan den IJssel. Ik ben gescheiden sinds 2014, wel wat geprobeerd, maar tot iets serieus kwam het niet. Toen ik jouw foto zag, laat ik eens informeren of we in de buurt wonen en of er een goede klik is. En net zoals jij zegt eenmalig is leuk, maar ga echt voor meerdere keren of zelfs een vaste relatie. Zie er niet slecht uit, dus wil je afspreken of meer weten? 06-48067621 is mijn nummer. Heb een profielfoto op Whatsapp, zodat je kunt zien hoe ik er uit zie. Hoop snel meer van je te zien, horen, voelen, liefs Wim de Groot.

Geplaatst op 10-06-2018 01:42

BillyJoe/Sjoerd

Ik weet niet of mijn piemel lekker is,daar ik hem vrij moeilijk in mijn mond kan krijgen,daar hij niet lang genoeg is wanneer hij stijf is,dus jij zou dat zelf moeten gaan ondervinden. Ik woon dicht bij de stad Groningen,en zoek iemand die binnen een straal van 25/50 kilometer woont.Op dit moment heb ik veertien dagen vakantie. Indien jij mijn piemel eens wilt proeven,en jij woont binnen de genoemde straal,dan neem je contact op 0620842965,of op mijn e-mailadres.

Geplaatst op 29-07-2019 09:23

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer