Heb jij het ook? 

Door:

Likes:

8

Geplaatst op:

06-11-2017

Reacties:

2

schrijft:

Je bent getrouwd, hebt misschien kinderen of niet en met je huwelijk is niet veel mis. 

En toch.... Zo nu en dan benauwt het, wil je even buiten de deur genieten van een ander, om weer wat prikkels te voelen en verlangens te vervullen, zodat je er weer tegen kan. 

Als dat zo is heb je een gemeenschappelijk doel met mij en kunnen we kijken of wij chemie bij elkaar voelen. 

Lijkt mij zalig om snel te zijn, want ik wil weer vlot van dit benauwde gevoel bevrijd worden. Gaan we elkaar helpen?
 

Over mij

Helluppieeeee, mennnn wat is het leven saaiiiii. Ja echt hé ...nu al! Ben net 3 jaar getrouwd, sinds 2 jaar moeder van echt super lief ventje hoor. Maar het benauwt me soms echt zoooo erg. Ik moet echt weer eens buiten de deur neuken anders word ik gillend gek.

Over jou

Ja ik weet ook wel dat het niet is zoals het hoort maar ik kan beter af en toe stiekem met een ander neuken dan dat het me allemaal zo gaat tegenstaan dat ik gillend de benen neem toch?! Hoop eigenlijk dat je een beetje in net zo'n situatie zit en ook af en toe ff alles wilt ontvluchten.


Ellen 

Ik wil seks met

Reacties

Dennis

Hallo Ellen, Zit in dezelfde situatie als jij maar zal met mijn 63 jaar wel totaal niet tot je doelgroep behoren ben ik bang maar niet geschoten is altijd mis. Als dit je niet afschrikt laten we dan eens kennismaken en kijken of er een klik is. Wellicht kunnen we elkaar goed aanvullen. Kom uit de omgeving van Breda en kan overdag. Hoop iets van je te horen. Groetjes Dennis

Geplaatst op 24-11-2017 14:48

David

Hoi Ellen met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt voor seks hebben ik ben niet getrouwd geen kinderen ik bent singel ik wil vaag met je afspreken wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 03-05-2018 00:03

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer