Heb jij onvoorwaardelijk respect voor een vrouw?

Door:

LindaR

Likes:

2

Geplaatst op:

16-03-2018

Reacties:

4

LindaR schrijft:

Ik ben in het verleden mishandeld en misbruikt geweest, door een ex. Daarom had ik het lange tijd wel gezien allemaal en heb me van de mannen afgewend.

Dus woon ik nu al een maandje of 4 samen met een vriendin, die echt lief is. Alleen begin ik nu naar een mannenlijf te verlangen, want echt lesbisch ben ik dus niet..

Ben jij een respectvolle man, die geen geweld gebruikt en altijd lief is? Dan wil ik best jou eens ontmoeten en eventueel vrijen, als het klikt.

Zie jij dat ook zitten? Linda.

Ik wil seks met LindaR

Reacties

Jasper

Hoii Linda! Sorry om te horen wat je ex gedaan heeft. Ik ben respectvol naar anderen, en weet zeker dat ik je de liefde kan geven die je zoekt. En wie weet meer! Met vriendelijke groet, Jasper

Geplaatst op 18-03-2018 20:39

Cranford

Ik respecteer je in alle hoeken van de slaapkamer. Maar nodig je graag uit eerst iets te gaan drinken.

Geplaatst op 04-04-2018 08:26

Wim

Hi Linda R. ik ben Wim, gescheiden, geen kids en een lekker vrouwenlichaam dat is wat ook ik erg mis. Dus wil je met mij afspreken, vrijen en vaker terug komen en wie weet permanent voor deze man te kiezen, want liefde en respect staan bij mij hoog in het vaandel. Als mijn 59 jaar geen probleem vormt, app me dan eventjes op 06-48067621 voor een ongedwongen en respectvolle afspraak. En Mobiel mailen kan ook via wimdegroot342@gmail.com groetjes en liefs, Wim

Geplaatst op 30-07-2018 23:22

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 26-02-2019 10:54

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer