Heb jij tijd voor mij?

Door:

EstelXle

Likes:

10

Geplaatst op:

17-04-2018

Reacties:

2

EstelXle schrijft:

Ik zoek een leuke man om vandaag een date mee te hebben. Ben jij nog vrij? Ik hoop het want ik ben eigenlijk een beetje te laat met het ritselen van een date :)

Nou wie ben ik? Ik ben een vrije meid van 39 uit Molenaarsgraaf, dat is een klein dorpje onder de rook van Rotterdam. Ik ben erg gelukkig maar ik mis soms de warmte van een man.

Ik heb vandaag zin in een wandeling te maken. Heb jij zin om mij te vergezellen? Dan lopen we een stukje door de Biesbosch en daar heb je ook wel een paar leuke terrasjes waar we kunnen genieten van de lentezon!

Wat er daarna gebeurt zien we allemaal wel weer toch?

Ik wil seks met EstelXle

Reacties

Wim

Hi Estelle, ik ben Wim, 59, gescheiden, geen kids, alleen wonend en woon in Capelle aan den IJssel. Ik heb wel een klein hondje en daar maak ik regelmatig langere wandelingen mee. Dat kunnen we vaker samen doen en als de klik er is ta ik natuurlijk open voor meer. Lekkere en uitgebreide seks is ook al weer een tijdje geleden en een vaste relatie, durf er eigenlijk niet meer op te hopen, maar de vurige wens blijft natuurlijk bestaan. Je ziet, de sky is the limit, dus om kort te gaan, mijn nummer is 06-48067621 en wil je mij maile op mijn mobiel, dan kan dat ook via wimdegroot342@gmail.com Tot snelll, heel veel liefs, Wim de Groot

Geplaatst op 12-06-2018 12:37

Wim

Hi Estel, ik kan vandaag ook, als je interesse hebt, mijn telefoonnummer staat hierboven, kan je altijd eventjes checken of ik tijd voor jou heb, liefs, Wim

Geplaatst op 31-07-2018 13:51

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer