Heeft iemand tips voor mij?

Door:

JustMoreFlirt

Likes:

0

Geplaatst op:

31-07-2018

Reacties:

1

JustMoreFlirt schrijft:

Ik had een one night stand een paar maanden geleden, en die man die blijft me maar berichten dat hij meer en meer wilt.. Ik ben zoooo niet geïnteresseerd in hem en ik weet niet meer wat ik moet doen. Iemand hier tips voor mij?

Ik wil seks met JustMoreFlirt

Reacties

Wim

Hi Just more flirt, wat jij zegt is de andere kant van het verhaal, jij bent tenminste op date gegaan, maar dat heb ik hier nog niet meegemaakt, ik schrijf regelmatig, hoor nooit wat, maar schuif het dan op het feit dat ik 59 ben en misschien niet in de buurt woon. Ik ben gescheiden, woon alleen en wil ook graag seksueel actief zijn, dus meldde ik mij aan op verschillende gratis sites, want een breed budget heb ik ook niet. Maar op een dag verscholen leden van een motorbende zich achter een vrouwenprofiel, kreeg dreigapps, moest geld betalen anders verscheen mijn foto en profiel informatie op pornosites, alle hulptroepen ingeschakeld, maar haalde steeds bakzeil, zelfs mijn telefoonnummer aangepast, maar gaf dit door op de app en gelijk was de motorbende mij weer op het spoor, werd overladen met berichten van geile en vooral buitenlandse gay's, en ik ben echt niet van de mannenliefde. Maar wil je er met mij over praten en misschien eens of meerdere keren afspreken, dan ben je bij mij wel aan een betrouwbaar adres, dus eerste tip, emailadres en telefoonnummer aanpassen, en gedoseerd aan vrienden doorgeven, is eventjes stil, maar je moet door de zure appel heen en van die lastige klootzak af. Hoop dat je er wat aan hebt, en je kan altijd bij mij aankloppen, ik ben namelijk uitsmijter van beroep, groetjes Wim de Groot.

Geplaatst op 31-07-2018 13:25

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer