Heel gewoontjes!

Door:

welleselles

Likes:

188

Geplaatst op:

09-01-2018

Reacties:

1

welleselles schrijft:

Ben een vrouw die met beide benen stevig op de grond staat, en zeer nuchter van aard is. Zoek een man die op zoek is naar levenservaring en inhoud in tegenstelling tot een porno lijf en pijp lippen. Een goed gesprek gaat wat mij betreft altijd boven seks! Als ik moest kiezen dan :). Liefst heb ik dat beide in goede harmonie is! 

Ben jij de nuchtere beer waar ik naar op zoek ben? Dan zou ik het liefst even met je bellen!!

Ik wil seks met welleselles

Reacties

Fred

lieve ......., ik vind het niet lastig om te kiezen want ik weet wat ik zoek ! een vriendin met benefits !! deze nuchter beer wil graag metjou kennismaken wil je bellen of sms ? oke 0685557857 ik heb als zelfstandig ondernemer / eigenaar van mijn marketing bureautje veel tijd te besteden aan mijzelf en ik stel mij zo voor dat wij geregeld samen dingen doen , lunche/ etentje ,glaasje wijn uitjes etc.ik ga er van uit dat wij goede vriendjes worden met benefits zoiets ! maar eerst moeten we zien of de juiste klik er is natuurlijk,bij voelt het goed !!! groet Fred

Geplaatst op 09-01-2018 13:04

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer