Help jij me weddenschap winnen?

Door:

SunnySide

Likes:

1

Geplaatst op:

22-10-2018

Reacties:

2

SunnySide schrijft:

Mijn vriendin heeft me weer eens overtuigd om met haar een hele stomme weddenschap aan te gaan. We zijn beide single en nu vond ze het een goed idee om te kijken wie van ons online de meeste dick pics kon verzamelen.
Echt!

Kun jij me niet helpen door een mooie foto te maken van je tampeloeres? Ik zou je echt heel dankbaar zijn!

XX - Sara

Ik wil seks met SunnySide

Reacties

joost

hee lekkerding, Ik moet toegeven ik krijg nu al een stijve, omdat ik naar je profielfoto kijk.. maar jij wilde alleen dickpics dus wat nou als ik naar jou toekom en dat jij een paar mooie foto's schiet van mijn lul en dat we daarna, een lekker geil avonduurtje beleven? klinkt dat goed mail me dan: weetikniet42@gmail.com

Geplaatst op 28-10-2018 15:19

alex

ik zou u graag willen helpen 15

Geplaatst op 26-11-2018 22:20

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer

Direct rijpe vrouwen scoren!

Rijpe vrouwen neuken, de fantasie van iedere man. Aarzel niet en maak van die fantasie werkelijkheid. Ontmoet direct rijpe vrouwen die zin hebben in jouw spannende en pikante avontuurtjes!

Lees meer