Het doet nog steeds een beetje pijn...

Door:

AlleenRachel

Likes:

1

Geplaatst op:

11-04-2018

Reacties:

5

AlleenRachel schrijft:

Ik heb zo'n klote tijd achter de rug! Gedumpt worden is erg maar gedumpt worden omdat je te oud bent is helemaal verschrikkelijk! Ik snap niet dat je als vrouw kennelijk niet meer meetelt als je 40 bent gepasseerd. Mannen kijken gewoon op je neer lijkt het wel...

Hoe zie jij dat? Krijg jij nog wel een stijve van een mooie rijpe vrouw? Misschien moet ik me dat meer realiseren dan. Dat er ook wel mannen zijn zoals jij. Mag ik je daarvoor belonen? Ik wil je graag een lekkere sekservaring geven omdat je het verdient!!

Zal ik bij je langs komen in? Ik ben daar vanmiddag toevallig voor een huisbezoek. Als jij nog een pijntje hebt kan ik daar ook naar kijken. Ik ben immers fysiotherapeut!

Nou hoor graag van je!! We moeten toch verder met ons leven ;-)

Ik wil seks met AlleenRachel

Reacties

Martin

Hoi Rachel, Je bent zo te zien een knappe vrouw, en ik kan wel een fijn massage gebruiken, en dan zal ik om mijn beurt jouw lekker verwennen, zodanig dan je een week met glimlach op je gezicht loopt als je er aan terug denkt. Geile kus Martin

Geplaatst op 11-04-2018 10:32

John Regeling

Hoy Rachel, ik zag je berichtje en die sprak me aan. Ben op zoek naar een lieve geile vrouw die ik meerdere keren in de week mag verwennen. Seks vind ik heerlijk. Zou graag met jou in contact willen komen. Je kunt me altijd appen of mailen. 0644528570. Geile kus John.

Geplaatst op 28-04-2018 08:01

WimdeGroot

Hi Rachel, gedumpt worden omdat zaken anders lopen dan gepland, niets is mij vreemd. Zullen we gewoon saampjes afspreken elkaar hemels lief hebben en dan misschien vaste maatjes worden? Ik woon in Capelle aan den IJssel. Ben 60 jaar, gescheiden, geen kids, alleen wonend en naast een goede vriendin ook op zoek naar iemand die over en weer opstekers kan geven en ontvangen. Kan hele epistels schrijven, maar beter voegen we zo snel mogelijk de daad bij het woord, dus lieve Rachel je bent werkelijk TOP, tot snel, erg veel liefs, Wim de Groot 06-48067621 en prive mailen mag ook wdegroot342@kpnmail.nl

Geplaatst op 15-09-2018 14:34

Henk

Hallo AlleenRachel, Ik ben Henk, weduwnaar van 62 en ik woon in Utrecht. Ik vind je een mooie vrouw, ik zou je zeker niet dumpen. Ik wil best een weekend met je door drengen, en misschien wel meer! le kan mij bereiken op: henk12556@gmail.com dan zal ik ook een foto terug sturen. Geile Groetjes, Henk

Geplaatst op 24-12-2018 21:04

Wim

Hij Rachel, heb je zin in een rijpe heerlijke en eerlijke vent en uitgebreide seks met elkaar hebben. Ik ben heel erg flexibel, kan je ontvangen wanneer en hoe vaak je ook wilt. Ik ben zelf 60 jaar, gescheiden, geen kids en woon alleen. Nieuwsgierig of langs komen, mijn nummer is 0647067621 tot snel Wim de Groot uit Capelle aan den IJssel.

Geplaatst op 19-05-2019 15:11

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer