Het is een beetje dubbel gevoel

Door:

Ominana

Likes:

3

Geplaatst op:

30-11-2017

Reacties:

3

Ominana schrijft:

Het is een beetje dubbel gevoel, eigenlijk. Want hoe blij ik ook ben dat ik weer single ben, ik zou toch ook wel graag een leuke man om me heen willen, soms. 

Gewoon om de leuke dingen mee te doen die je als stel doet. Misschien wil je wel contact met mij?

Sinds kort ben ik weer single en dat is heerlijk. Ik geniet er van hoor maar mis een leuke man om me heen met wie ik gewoon die leuke dingen kan doen die je als stel ook doet. Dat is zo fijn om te doen en hopelijk komt daar en geweldige tijd uit.

Eigenlijk heb ik geen eisen, wil ik gewoon genieten waar we maar kunnen en dat is al het fijnste wat er is. Zullen wij elkaar die kans geven om er wat van te maken?

Naomi.

Ik wil seks met Ominana

Reacties

David

Hoi Ominana met david uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat op zoekt Ben naar een man om leuke dingen doen met ze tweetjes doen we elkaar onmoeten en afspreken wil je graag met mij leuke dingen doen wel mij Berichten trug sturen naar mij whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar onmoeten groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 06-05-2018 22:27

Wim

Goed idee Naomi, ik ben Wim, sinds 2014 gescheiden, woon alleen en ik wil ook gewoon leuke dingen samen doen. Woon zelf in Capelle aan den IJssel en hoop dat dit een beetje in de buurt is, want grote reisafstanden zijn vaker spelbreker geweest. Zullen we elkaar gewoon die kans geven? Mijn nummer is 06-48067621 dan kunnen we snel verder afspreken. Liefs, Wim de Groot. ( Ik heb geen kinderen, wel een hondje.) Voel je een match opkomen? Reageer dan zo snel mogelijk <3

Geplaatst op 13-07-2018 01:00

BillyJoe/Sjoerd

Ominana,eigenlijk zoek ik ook iemand waarmee ik leuke dingen mee kan doen. Ik ben 63 jaar,maar wordt jonger geschat. Woon dicht bij de stad Groningen,en zoek iemand die binnen een straal van 25/50 kilometer woont. Op dit moment heb ik veertien dagen vakantie. Indien het jou wat lijkt om ergens iets te gaan drinken,en je woont binnen de genoemde kilometerstraal,dan kan je mij mailen, of bellen op 0620842965 Lijkt het jou wat om weer een man in jou leven te hebben,en er is een klik tussen ons,dan hoor ik dat graag van jou.

Geplaatst op 28-07-2019 16:00

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer