Het is een bewuste keuze geweest

Door:

Stiekemma

Likes:

1

Geplaatst op:

15-01-2019

Reacties:

2

Stiekemma schrijft:

Goedendag,

Mijn naam is Emma, ik ben 26 jaar en nog maagd. Het is geen bewuste keuze: mannen zien mij vaak niet staan en als het dan eens tot kussen komt, word ik zo zenuwachtig dat ik het daarna meestal meteen afbreek.

Ik schaam me er enorm voor dat ik nog maagd ben en zou er gewoon graag vanaf zijn en ik speel nu al een tijdje met het idee om een gigolo in te huren.

Ben jij al eens naar een prostituee geweest? Zo ja, hoe is dat? En zo nee, waarom niet? Ik wil graag de voors en tegens tegen elkaar afwegen voordat ik de stap zet... 

Emma

Ik wil seks met Stiekemma

Reacties

gerrit lettink

hoi Emma, aangenaam ik ben Gerrit en als je wil kunnen wij wel seks hebben,ik ben betrouwbaar en heb ervaring met jonge maagden dus waarom een gigolo als je het met een lieve en betrouwbare man kan ervaren hoe het is om lekkere seks te hebben . Zelf ben ik wel eens naar een prostituee geweest, maar het is toch een beetje afstandelijk en je moet er duur voor betalen ik hoor graag van je xxxx Gerrit.

Geplaatst op 16-01-2019 10:34

Thijs

Hoi emma, leuk berichtje. Als je wat ervaring wilt en seks wilt , mag je naar mij komen. Ben een leuke en betrouwbare persoon. Mail me maar Hoor graag meer, thijs

Geplaatst op 18-01-2019 18:21

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer