Het lijkt erop dat het moeilijk wordt om een man te vinden

Door:

Blan_co489

Likes:

4

Geplaatst op:

25-07-2018

Reacties:

2

Blan_co489 schrijft:

Meeste willen volgens mij meisjes die jonger dan dertig zijn.
Dat is jammer want ik hou van oudere mannen en ik heb wel wat aandacht nodig!

Ik wil je wat over mezelf vertellen, zullen we even prive praten?

Ik wil seks met Blan_co489

Reacties

Wim

Hi Blan_co489, ik ben Wim, 59 jaar, gescheiden, geen kinderen, woon alleen, heb een hondje en de laatste kreeg ik omdat ik ook graag aandacht geef en wandelingen maak, anders komen de muren hier ook op mij af. Dus wat dacht je, interesse in een Hollandse man met alles op en aan, 1.90 m., 100 kilo, blauwe ogen, keurig verzorgd, goede hygiene, brede interesses, Woon in Capelle aan den IJssel, laten we afspreken om over en weer meer over elkaar te vertellen en bezien wat er verder voor plannen bespreekbaar zijn. Sta voor veel open, om te beginnen, mijn nummer is 06-48067621 of mailen via wdegroot342@kpnmail.nl mag ook. Ik hoop snel meer van jou te vernemen, want de wanden van mijn flat ken ik nu wel, groetjes, liefs, dikke knuffel van Wim de Groot.

Geplaatst op 25-07-2018 12:02

Ron

Hallo Bianca, ik ben Ron aangenaam. Jonge meisjes is misschien wel heel even leuk, maar diepgaande relaties zitten er toch niet in voor mensen van onze leeftijd. Als jij begint met praten liefje, dan haak ik wel in, ga dus je gang Bianca. Groetjes, Ron

Geplaatst op 02-10-2018 23:50

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer