Het moet altijd van mij kant komen!

Door:

Cinderrellasex

Likes:

21

Geplaatst op:

27-11-2017

Reacties:

3

Cinderrellasex schrijft:

Ik ben een moderne vrouw maar ook weer niet ZO modern dat ik elke keer moeite wil doen om aandacht te krijgen. Het mag ook best weleens van jullie kant komen!

Als jij de moeite neemt om mij je beste versiertruuk te sturen wil ik je graag belonen met iets extra's. Wat dat is vertel ik je nog niet... anders is de spanning weg.

Maar ik beloof je dat je de avond van je leven krijgt als je dat kleine dingetje voor me doet!

Krijg ik een mailtje terug nu? xxxx

Ik wil seks met Cinderrellasex

Reacties

Vlammetje

Hey Cinderella, wat is dat kleine dingetje dat ik moet doen? Je maakt me wel heel nieuwsgierig. Wil je me contacten op kik ? Mijn naam isdaar : apieapie .....

Geplaatst op 23-12-2017 17:07

Wim

Hi Cinderella, ik ben een gescheiden Hollandse vent en ook ik heb al een tijdje geen complete seks gehad. Wat je zegt, elk initiatief moet van mij komen, begrijp me niet verkeerd, Als ik begin, dan wil ik ook een passend antwoord. Niet dat de een soppend klaarkomt, terwijl ik nog zelf mijn avontuurtje af moet maken. Dus kleine, grote, diepe, orale, vaginale en anale zaken, komen bij mij allemaal aan bod, maar is jouw kleine verrassing dan dat je ook goed aan mij denkt? Ik ben een grote en stevige vent, goede houvast, prettig gereedschap en meer. Het enige dat nu eventjes van jouw kant komt is het berichtje van jou naar mij, waar we precies afspreken, mijn nummer is 06-48067621 heb een foto op whatsapp staan. Geen kat in de zak, open, eerlijk en bereid tot vervolgafspraken en meer, groetjes en liefs Wim, de Groot ( Regio 010.)

Geplaatst op 17-07-2018 14:24

BillyJoe/Sjoerd

Mooie Cinderrella, ik woon dicht bij de stad Groningen,en zoek iemand waarmee ik regelmatig mee kan seksen,en die binnen een straal van 25/50 woont. Ik hou er ook van om te gaan wandelen,en dat jij niets onder jou jurk aan hebt,en ik ook geen ondergoed draag,en dat we dan op een stil plekje lekker gaan seksen. Indien jou dat ook wat lijkt,neem dan contact op 0620842965. Op dit moment heb ik veertien dagen vakantie.

Geplaatst op 29-07-2019 09:01

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer