Hoe houdt u liever contact?

Door:

Exotic

Likes:

1

Geplaatst op:

11-12-2017

Reacties:

3

Exotic schrijft:

Weet u, ik mag dan wel een heel goed salaris hebben als neuroloog, maar betalen hiervoor vind ik toch een beetje onzin. Er zijn toch veel goedkopere manier om met elkaar in contact te komen en om eventueel seks gerelateerd af te spreken of ben ik nou gek? 

Het is vrij simpel want volgens mij zijn we allemaal om dezelfde reden ingeschreven hier en dat is omdat we seks zoeken dus dan kunnen we maar beter gaan kijken of dat we zo ver kunnen gaan komen toch?

Hoe kom ik verder in contact met u?

Ik wil seks met Exotic

Reacties

Vinwig

Helemaal mee eens

Geplaatst op 13-12-2017 05:39

Karl

Nou kom maar eens op dan zou ik zeggen

Geplaatst op 14-12-2017 01:55

Wim

Hi Exotic, dat lijkt mij als Neuroloog toch niet zo moeilijk. Ik ben Wim een Hollandse gescheiden man zonder kinderen die alleen woont (59) Ik woon zelf in Capelle aan den IJssel en als je met mij af wilt spreken arrangeren we een leuk tafeltje, maken aangenaam kennis en de volgende stap is een afzakkertje bij jou of mij thuis en dat weet je welke weg naar Rome leidt toch... En was het uitermate prettig, spreken we vaker of of worden vaste seksmaatjes van elkaar, om te beginnen, mijn nummer is 06-48067621 en heb een PF op Whatsapp staan, ik zou zeggen, je ziet er erg goed uit, laten we er samen een erg leuke en prettige tijd van maken. En niet in zeven sloten tegelijk lopen, maar verklap alvast, dat er op termijn nog veel meer bespreekbaar is. Groetjes en liefs, Wim de Groot.

Geplaatst op 20-08-2018 15:00

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer