Hoor ik van je?

Door:

Louizina

Likes:

96

Geplaatst op:

23-12-2017

Reacties:

4

Louizina schrijft:

Ben jij die leuke man waar ik samen een heerlijke tijd kan hebben?

Ik ben al 2 jaar gescheiden en heb meer geld dan ik uit kan geven. En waarom zou ik het opsparen als ik er leuke dingen mee kan gaan doen? Ik weet uit ervaring hoe snel het allemaal voorbij kan zijn.

Misschien kunnen we samen eens afspreken en een tripje plannen als we het goed met elkaar kunnen vinden en lekker van elkaar genieten. En dan heb ik het niet over aparte hotelkamers! 

Dat zou op mijn kosten zijn, natuurlijk, als je je daar niet ongemakkelijk bij voelt.

Hoor ik van je?

Vivian

Ik wil seks met Louizina

Reacties

Lockie

Hey schoonheid ik zag je advertentie en het sprak me wel aan. Ik zou je wel beter willen leren kennen hoor. En van je willen genieten xx

Geplaatst op 23-12-2017 23:51

Sjakkiejelle

0615109568 app mij Nu

Geplaatst op 08-04-2018 01:47

Wim

Hi Louzina, ik ben Wim, 4 jaar gescheiden, wil graag een leuke relatie of samenzijn aangaan. Financieel kan ik door zakelijke teloorgang niet bieden, maar wel een warm hart, een goed lichaam, goede verzorging en een lekker geschapen mannelijk deel Lijkt je het wat om contact met deze gescheiden Hollandse man zonder kinderen op te nemen? Dan is mijn nummer 06-48067621 Ik hoop van harte snel meer van jou te vernemen, liefs, Wim de Groot. En natuurlijk kunnen we samen nog veel meer dingen samen ontdekken.

Geplaatst op 11-07-2018 11:52

Wim

Hi Vivian, daar heb ik erg veel zin an, app me maar via 06-48067621, dan spreken we snel af en wie weet hoe het balletje verder rolt, sta in ieder geval voor veel opties open, dikke kus, Wim.

Geplaatst op 07-08-2018 23:31

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer