I wil iemand leuk vinden

Door:

Lonkox

Likes:

0

Geplaatst op:

24-10-2018

Reacties:

2

Lonkox schrijft:

Ik wil gezellig chatten en verliefd voelen.
Wat hou ik van dat gevoel.
Maar ik wil geen couople worden.

Ik wil gewoon lekker verliefd voelen en dat ik naar je verlang elke keer ik aan je denk.
Weet jij me hart te stelen?

Ik wil seks met Lonkox

Reacties

Wim

Hi Lonkox ik wil je graag ontmoeten, gezellig en lekker verliefd met je zijn. Ik ben gescheiden, woon alleen, geen kinderen. Laten we dus lekker los in en op elkaar gaan, ik woon onder de rook van Rotterdam. Stuur me maar een uitnodigende mail terug, Dan komt het snel voor elkaar. Mijn gegevens krijg je dan per omgaand. Kan op dit moment ook niet direct een couple met je zijn, geen bindingen, dat niet, en op termijn is er wellicht meer bespreekbaar tot snel, groetjes en meer Wim.

Geplaatst op 29-10-2018 12:44

koos0624217708

hallo ik ben lief man rotterdam ik wil met jouw vrienedschap ik hou van gezelligenhied durf jij met mijn afspraak maken belmijn0624217708 ik wil jouw onmoeten krijegen geen spijt van ik ben echt lief man wil jij mijn antwoord geven koos

Geplaatst op 13-11-2018 09:48

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer

Direct rijpe vrouwen scoren!

Rijpe vrouwen neuken, de fantasie van iedere man. Aarzel niet en maak van die fantasie werkelijkheid. Ontmoet direct rijpe vrouwen die zin hebben in jouw spannende en pikante avontuurtjes!

Lees meer