Iemand die de rest van zijn leven bij iemand wilt blijven

Door:

AnnnMariee

Likes:

2

Geplaatst op:

30-04-2018

Reacties:

2

AnnnMariee schrijft:

Heb misschien een beetje een "raar" vraagje voor je. Zou graag een keer seks met u hebben. Voelt raar om dit aan een complete vreemde te vragen, en dat ook nogeens op het internet.

Maar mijn lichaam schreeuwd gewoon om aandacht, dus ik hoop dat u hier open voor staat. Of vind je het raar dat ik dit zo in een eerste mailtje vraag?

Liefs

Ik wil seks met AnnnMariee

Reacties

John Regeling

Hoy mooie vrouw, ik zag je berichtje en die sprak me aan. Zou graag met jou in contact willen komen. Je kunt me altijd appen of mailen. 0644528570. Geile kus John.

Geplaatst op 30-04-2018 16:14

Wim

Hi AnnnnMarieeee, ik ben Wim,59, sinds 2014 gescheiden en alleen wonend, geen kinderen, wel een hondje. Lijkt je dat een leuk geheel om je aan te binden? Neem het in overweging, dan spreken we af om lekker uitgebreide seks met elkaar te hebben. Is de klik er kunnen we vaker afspreken en ook vast contact en aansluitend daarop een vaste relatie overwegen. Dan hoeven onze lichamen niet langer om goede seks te schreeuwen. Om te beginnen, mijn nummer is 06-48067621, alvast een erg innige groet en kus, Wim de Groot.

Geplaatst op 12-06-2018 22:40

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer