Ik ben bi maar dat maakt niet uit toch?

Door:

BarbievanG

Likes:

16

Geplaatst op:

19-02-2018

Reacties:

5

BarbievanG schrijft:

Al enkele jaren woon ik samen met mijn vriendin en we hebben een goede relatie.

Ook seksueel gaat het goed en heb ik eigenlijk niks te klagen. Maar toch is er het gemis, wil weer een man in me voelen, zo'n nep-ding kan dat gevoel toch niet evenaren.

Mag ik binnenkort jouw stuk vlees eens in mij voelen?

Ik ben wel bi maar het is niet de bedoeling dat we er een trio van maken, het gaat nu enkel over jou en mij. Jij vult mijn gemis op en wellicht kan ik jou dan wel helpen met jouw gemis.

Een avontuurtje of een korte romance kan ik je bieden maar geen vaste relatie aangezien ik die al heb en deze niet wil opgeven.

Ik wil seks met BarbievanG

Reacties

LEkker

Zeg het maar dan kom ik naar jou

Geplaatst op 03-03-2018 20:12

Jeroen

Hoe snel kan je afspreken??? En een vaste relatie zoek ik niet dus daar hoef je niet bang voor te zijn. Reageer aub via email.

Geplaatst op 10-03-2018 16:36

Wim

Hi BarbievanG, ik ben Wim, gescheiden, woon alleen, en wat ik lekker vind is af en toe een vrouw om lekkere seks mee te hebben. Dus daar kunnen we elkaar goed aan en invullen, dat kan regelmatig als we lustgevoelens voor elkaar hebben. Geen relatie maar een lifetime romance is goed bespreekbaar, dus app me via mijn mobiele nummer 06-48067621 Als je mij toevoegt zie je mijn foto ook. Hoop snel meer van jou te horen, heel veel liefs, Wim de Groot.

Geplaatst op 12-06-2018 12:29

Kiwi

Hallo, ik web wel zin in een lekker seksafspraakje. Laat maar horen

Geplaatst op 31-07-2018 15:10

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 08-03-2019 09:05

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer