Ik ben getrouwd

Door:

BurningBernie

Likes:

12

Geplaatst op:

23-01-2018

Reacties:

4

BurningBernie schrijft:

Dag lieverd, ik ben Bernice.

Ik zoek een man die goed en eindeloos lang kan neuken, mij tot een orgasme kan likken en van wie ik het geile zaad van zijn ballen af kan likken.
 

Ik ben getrouwd met een heel saaie maar hardwerkende man die (gelukkig) weinig thuis is. Van hem scheiden doe ik echt niet want hij geeft me wel het luxe leventje waar ik zo van geniet. Maar naast dat luxe leventje wil ik ook een passioneel leven vol seks. Dat moet ik dus maar buiten de deur gaan zoeken. Ik zoek een man die goed en eindeloos lang kan neuken, mij tot een orgasme kan likken en van wie ik het geile zaad van zijn ballen af kan likken.

Over jou

Je bent opzoek naar een eenmalig of regelmatig sekscontact maar zeker niet naar een duurzame relatie. Je weet hoe je een vrouw moet verwennen en je kunt genieten van een luxe omgeving.

Dag lieverd, 

Heb ik dan een goede aan jou?

Met vriendelijke groet,

Bernice

Ik wil seks met BurningBernie

Reacties

jan

hallo bernice mischien ben ik wel de man die je zoek jou advertentie spreek je me aan ,ben ook zeker nie op zoek na een relatie ik hoop op iets van je te horen dan kunnen we even verder kletsen.groetjes jan

Geplaatst op 11-02-2018 12:06

Vince

Hallo Brandende Bernice, Als getrouwde man van 64 ben ik niet uit op een relatie maar ik denk voldoende ervaring en geduld tr hebben om aan je wensen te voldoen. Ik mask graag van je uitnodiging gebruik je eindeloos te verwennen! Ik sta elke woensdag tot je beschikking, laat maar weten of- en waar- je me wilt gebruiken! Groet Vince

Geplaatst op 20-02-2018 23:49

Vince

Hallo Brandende Bernice, Als getrouwde man van 64 ben ik niet uit op een relatie maar ik denk voldoende ervaring en geduld te hebben om aan je wensen te voldoen. Ik maak graag van je uitnodiging gebruik je eindeloos te verwennen! Ik sta elke woensdag tot je beschikking, laat maar weten of- en waar- je me wilt gebruiken! Groet Vince

Geplaatst op 20-02-2018 23:50

Jos

Hallo bernie, Las net je advertentie en de tekst sprak me wel aan. Leuke foto, lekker ondeugend, zou je graag willen ontmoeten. Zijn we allebei op zoek naar een leuke sexpartner, omdat we allebei te weinig (of geen) seks hebben ? Misschien kunnen we elkaar helpen. Lekker (s)experimenteren ! Gewoon lekker urenlang genieten van elkaar. Woon in Zoetermeer. Ik zou graag een keer afspreken. Hoop gauw van je te horen.... xxx Jos zoeterman@hotmail.com 06 46 158 505 (WhatsApp) Heb ook overdag tijd om samen iets af te spreken.

Geplaatst op 04-11-2018 14:52

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer