Ik had laatst een geile droom

Door:

Willie75

Likes:

0

Geplaatst op:

27-12-2018

Reacties:

2

Willie75 schrijft:

Het was alweer een hele tijd terug dat ik voor het laatst echt een erotische droom had, mar laatst had ik wel een hele spannende. 

Ik waande mezelf in een druk kantoor en ik zat achter mijn bureau een verslag te tikken, toen plotseling twee sterke handen van achteren mijn schouders beet pakten en me begonnen te masseren.

Ik liet meteen al het werk los en begon te ontspannen en een klein beetje te kreunen. Het voelde zo lekker dat ik direct een nat broekje kreeg en die sterke handen die gingen steeds lager en lager masseren tot ze tussen mijn benen glipten en begonnen te vingeren, ik liep helemaal rood aan maar ik kon ook niet ontsnappen.

Ik zat vast op die stoel en voelde dat ik moest klaarkomen want ik kon mezelf niet meer inhouden. 

Weet je wat er toen daarna gebeurde?

Ik wil seks met Willie75

Reacties

Henk

Hallo Willie, Ik ben Henk en ben weduwnaar van 62 Ik ben een rustige man met erg veel geduld. Ik woon in Utrecht (Overvecht Noord) Ik sta niet zo graag in de belangstelling ik bekijk het wel van afstand. Maar nu wil ik juist een beetje aandacht hebben. Ik wil je wel van die stoel afhelpen en weet je samen klaar komen is lekkerder dan alleen. Tuurlijk kan je mij wel bereiken en dat is dan: henk12556@gmail.com Groetjes, Henk

Geplaatst op 01-01-2019 18:09

Dani

Hey schat! X Ik ben Dani een net 18 jarige chick die naast haar studie wel toe is aan wat aandacht Naast mijn studie. Ik ben 1,75 lang Normaal postuur Zwart haar en groenen ogen Interesse? X neem contact met me op: +31 6 22780333

Geplaatst op 04-01-2019 20:55

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer