Ik heb deze onderschat!

Door:

Emii

Likes:

3

Geplaatst op:

22-11-2017

Reacties:

2

Emii schrijft:

Ik had namelijk wel in de gaten dat dit een seks georiënteerde site zou zijn, maar dat het hier uitsluitend vol zou zitten met smeerlappen had ik ook weer niet verwacht!

Ik zoek namelijk een relatie met een toegewijde man.

Kan ik daarvoor bij jou zijn ?

Emi
Biologe

Ik wil seks met Emii

Reacties

Henk

Hallo Emi, Als jij echt serieus bent Zou deze man graag met jou in contact willen komen. Om een relatie met jou op te bouwen. Ik zou zeggen mail mij maar, Groetjes, Henk

Geplaatst op 10-01-2018 20:36

Wim

Hi Emi, klopt er zijn hier veel mannen voor W.O.P. wippen ontbijten, pleiten en vaak blijven ze denk ik niet eens ontbijten. Ik ben Wim, een gescheiden Hollandse vent van 59 jaar en heb geen kinderen, wel een hondje. Maar dat moet voor jou als biologe geen probleem zijn, toch? Ik wil jou graag leren kennen en als de klik er is een toegewijde relatie met jou starten. Ben bereid om op termijn naar jou te verhuizen. Laat me weten wat je van mijn voorstel vind, mijn nummer is 06-48067621, woon in de omgeving van Rotterdam, dus graag tot snel, een toegewijde omhelzing, Wim de Groot.

Geplaatst op 28-07-2018 11:28

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer