Ik heb een Slecht huwelijk

Door:

Bertta

Likes:

4

Geplaatst op:

01-05-2018

Reacties:

3

Bertta schrijft:

Ben al jaren lang getrouwd met een man die dominant is en mij al jaren niet meer ziet staan. Vroeger hadden we nog weleens plezier (als hij me niet vertelde wat ik wel en niet mocht doen) maar die tijd is al lang voorbij.

Scheiden durf ik niet, maar zo doorgaan kan ik ook niet. Ben de wanhoop nabij en zou graag iemand ontmoeten die me kan laten zien hoe een relatie er ook uit kan zien. Hoop natuurlijk dat ik daarvoor bij jou aan het juiste adres ben.

Groet, Liberty

Ik wil seks met Bertta

Reacties

Sportyfrank

Hey bertta wat vreselijk dat je man je niet meer ziet staan terwijl je toch een vrouw bent die er wel mag zijn, dit is een gemiste kans voor hem, zullen we samen eeen avondje door brengen dan zal ik je geven wat je verdient xfrank

Geplaatst op 06-05-2018 12:41

Henk

Hallo Bertta, Ik ben Henk en ben weduwnaar van 62 Ik ben een rustige man met erg veel geduld. Ik heb 2 kinderen die uitwonend zijn. Een zoon en een dochter en een kleindochter. Ik woon in Utrecht (Overvecht Noord) Ik sta niet zo graag in de belangstelling ik bekijk het wel van afstand. Maar nu wil ik juist een beetje aandacht hebben, want alleen is maar alleen. Ik ben altijd wel spontaan en vrolijk, eerlijk, sportief, pas me makkelijk aan, hou niet van geweld. Werk rond de 40 uur, en ben ook wel handig. In mijn hoofd ben ik nog 30, totdat ik in de spiegel kijk en dan staat er een oudere man naar me te kijken. Tuurlijk kan je mij wel bereiken en dat is dan: henk12556@gmail.com Ik hoop op een berichtje terug, dat zal ik me verder voorstellen en ook een foto meesturen. Groetjes, Henk

Geplaatst op 01-01-2019 17:59

Wim

Hi Berttha. Ik ben Wim. Gescheiden en woon alleen. Wil je wat met mij opbouwen of regelmatig afspreken? App me dan op 0638p67621 dan krijg je mijn gegevens retour. Groetjes liefs en meer Wim.

Geplaatst op 15-01-2019 01:22

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer