Ik heb een Slecht huwelijk

Door:

Bertta

Likes:

4

Geplaatst op:

01-05-2018

Reacties:

1

Bertta schrijft:

Ben al jaren lang getrouwd met een man die dominant is en mij al jaren niet meer ziet staan. Vroeger hadden we nog weleens plezier (als hij me niet vertelde wat ik wel en niet mocht doen) maar die tijd is al lang voorbij.

Scheiden durf ik niet, maar zo doorgaan kan ik ook niet. Ben de wanhoop nabij en zou graag iemand ontmoeten die me kan laten zien hoe een relatie er ook uit kan zien. Hoop natuurlijk dat ik daarvoor bij jou aan het juiste adres ben.

Groet, Liberty

Ik wil seks met Bertta

Reacties

Sportyfrank

Hey bertta wat vreselijk dat je man je niet meer ziet staan terwijl je toch een vrouw bent die er wel mag zijn, dit is een gemiste kans voor hem, zullen we samen eeen avondje door brengen dan zal ik je geven wat je verdient xfrank

Geplaatst op 06-05-2018 12:41

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer

Direct rijpe vrouwen scoren!

Rijpe vrouwen neuken, de fantasie van iedere man. Aarzel niet en maak van die fantasie werkelijkheid. Ontmoet direct rijpe vrouwen die zin hebben in jouw spannende en pikante avontuurtjes!

Lees meer