Ik heb heel veel liefde in mijn hart

Door:

lottalove

Likes:

2

Geplaatst op:

29-11-2017

Reacties:

2

lottalove schrijft:

Ik heb heel veel liefde in mijn hart voor de man die mij wilt komen verwennen!

Je hoeft echt niet alle dagen mijn handje te komen vasthouden, maar ik zou graag hebben dat je een keer of twee zou kunnen komen per week, enfin, wij zien wel, want ik wil je ook niet verplichten!

Ga je langskomen?
 

Over mij

Met jan en alleman het bed in duiken doe ik niet. Zou ik gemakkelijk kunnen als ik zou willen, heb aan aandacht geen gebrek. Maar die zijn alleen uit op seks en meer niet terwijl ik toch wel een ietsje meer wil dan sex alleen. Hoeft niet echt een relatie te zijn maar het friends with beneftis idee spreekt me wel aan, jou ook?

Over jou

Niet alleen voor de sex willen gaan maar ook gewone, leuke dingen samen willen doen. Kieskeurig ben ik niet echt maar er moet wel een vonk tussen ons zijn om er iets van te maken.

Ik wil seks met lottalove

Reacties

David

Hoi lottalove met david uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt om seks hebben en om leuke dingen doen met ze tweetjes wil je mij Berichten trug sturen naar mij whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar onmoeten en afspreken met elkaar groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 06-05-2018 15:47

Ron

Heb je al iemand gevonden Lotte? Ik weet het, een jaar na dato, maar ik heb deze site net ontdekt. Seks alleen is inderdaad niet genoeg, er moet ook wel wat gevoel bij komen. Laat me dus maar weten als je al iemand hebt, of niet? Groetjes en liefs, Ron

Geplaatst op 05-10-2018 15:54

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer