Ik heb iets voor je

Door:

dirtyemma

Likes:

3

Geplaatst op:

24-01-2018

Reacties:

2

dirtyemma schrijft:

Mijn inschrijving staat los van mijn prive eigenlijk. Ik ga niet bij mijn man weg. Maar zal de komende jaren toch wel met regelmaat een bezoekje willen ontvangen of een bezoekje willen brengen aan een andere man.

Ik hou van ruig en niet te zachtaardig en een rollenspel ben ik ook niet vies van. Dus beetje stoere man en ik word een lekker wild feestje.

Lief aardig serieus eerlijk en zeker met zelfvertrouwen. Met regelmaat kunnen. En het puur en alleen voor de seks zien dan een relatie, dan kan het niet fout gaan op dat gebied in ieder geval.

Ik wil seks met dirtyemma

Reacties

Wim

Hi Dirty Emma, lekker stevig en regelmatig aanpakken, tja dat zou een erg aangename aanvulling zijn. Heb af en toe ook een contact, maar is voor de fun, maar ook niet een echt maatpak zal ik maar zeggen. Dus lekker ruig aan elkaar te buiten gaan, dat is wat ik hier zoek. woon in de buurt van Rotterdam, ben 59 en in goede staat. Meer weten, neem eventjes nader contact met me op, dan kunnen we onze agenda's naast elkaar leggen en elkaar inpassen in de geilste zin van het woord ;) Groetjes en heftig liefs Wim de Groot 06-48067621.

Geplaatst op 31-07-2018 13:47

Dick

Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Geplaatst op 26-02-2019 11:33

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer