Ik heb nog steeds mijn twijfels

Door:

MevrVlinderrrr

Likes:

2

Geplaatst op:

12-09-2018

Reacties:

4

MevrVlinderrrr schrijft:

Ik vind het gewoon raar dat ik mezelf nu kwetsbaar op moet stellen voor iemand die ik helemaal nog niet gezien of ontmoet heb, een soort blind-date maar dan nog een stapje erger eigenlijk.

Hopelijk neem je het me niet kwalijk dat ik sceptisch ben en wie weet trek jij ook je twijfels en vinden we elkaar daar in.

Hoe gaat dat meestal verder vanaf hier? Moet ik nu gewoon wachten tot iemand met me wilt chatten?

Ik betwijfel het, maar het lijkt me wel erg spannend...

Ik wil seks met MevrVlinderrrr

Reacties

jwtp

hey neuken?

Geplaatst op 12-09-2018 15:55

John

Ik heb ook me twijfels hier op het internet een leuke spannende date te vinden . Hoort en leest dat 98% fake is . z8jn wij dan die 2% die wel serieus zijn ? Mail me anders even lijkte leuk en spannend Ben benieuwd . John,

Geplaatst op 14-09-2018 01:42

Wim

Hi Mevr. Vlinder, ik ben Wim, 60 jaar, gescheiden, geen kids, alleen wonend met mijn hondje Sjakie. Het leven is niet zo moeilijk hoor, Als het aantrekkelijk klinkt wat je hier leest, reageer je met een app op mijn nummer, leggen we contact en spreken af. Ben een doodgewone Hollandse man en ik vind ook dat alleen maar alleen is, worden we alleen vrienden of gaan we verder of tot aan het gaatje, dat weten we alleen in een goed gesprek, woon je in de buurt van Capelle aan den IJssel, dan is dat uiteraard extra makkelijk, maar zolang jouw adres niet in Friesland is, is er meer bespreekbaar ( Zeg maar max 30 kilometer.) Mijn nummer is in ieder geval 06-48067621, tot snel, veel liefs, Wim de Groot.( Mijn foto staat ook op Whatsapp als je dat toevoegt.)

Geplaatst op 15-09-2018 13:45

Max

KIK me: MMaxs Voor je het weet staan we te.. zoenen en wie weet wat voor geile dingen verder.. gaan gebeuren .. zoals jou geil tegen de muur en grond aanduwen terwijl ik geile dingen in je oor fluister .. wat geile dingen ik met je ga doen ..

Geplaatst op 13-10-2018 11:43

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer