Ik kan jou helpen met je fantasie

Door:

Liefje89

Likes:

1

Geplaatst op:

05-07-2018

Reacties:

2

Liefje89 schrijft:

Vertel me je fantasie en je kinks.
Maak me nieuwsgierig of haal me over.

En wie weet wil ik jouw fantasie en kinks uit laten komen.
Dan mag je ze lekker met mij beleven.

Wil jij je fantasie en kinks met mij beleven?

Ik wil seks met Liefje89

Reacties

irwin

Mijn naam is irwin, woon in t centrum van Gorinchem en ben over de 60, maar zie als eind veertiger uit. Ben getint en ondernemend. ik heb wel spannende gedachten met je en veel gevoel. ik zal altijd met een lang voorspel beginnen, is heel erg belangrijk voor het geheel. Ik ben iemand die graag lang vrij met een hoop intensiteit. Ieder beweging die ik of jij maakt moet ik kunnen voelen. Als ik je middel pakt dan moet ik je trillingen voelen, dan hebben we waar we moeten zijn. Samen in een gesmolten. Wat je ook maar doe, ik zal je liefelijk strelen over je lichaam, je borsten, je benen terwijl ik je oorlel in mijn mond neem. Het moet zo intens zijn, waardoor je op zijn minst twee/ drie keer spuitend klaar komt en zelfs tijdens anaal. Allerlei standjes hebben we gedaan en met poses. Meer kan ik je niet geven ,of heb je andere suggesties?

Geplaatst op 09-07-2018 10:10

likeableredguy

Ik heb zeker wel een aantal Fantasie├źn Maar om ze allemaal hier neer te zetten dan wordt het een lange tekst. Ik zal je er alvast een verklappen. Ik kom bij jou Thuis om je te helpen met je Computer. Om hem te instaleren of om je wat te leren van het wel bekenden Office pakket. Terwijl we daar me bezig zijn krijg je het warm en trek je wat kleding uit waar door je bijna in je Lingerie staat. Daar na merk je dat ik het warm krijg Van jou en trek je mijn Shirt uit. Je begint me aan te raken en gaat steeds meer richting mijn lul met je handen. Zodra je hem aanraakt merk je dat hij stijf is en neem je mij mee naar de plek waar alles Gebuurt. Ik Denk dat je nou wel nieuwsgierig bent naar de rest. Ik tenminste wel. Stuur me snel een mailtje dan kunnen we hier verder over praten of eens afpreken ! likeableredguy@outlook.com

Geplaatst op 25-09-2018 20:48

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer