Ik kan nog wel wat leuke spelletjes verzinnen! 

Door:

Roosje77

Likes:

2

Geplaatst op:

10-09-2018

Reacties:

2

Roosje77 schrijft:

Off ik vind op mijzelf wonen wel steeds duurder worden. Heb jij dat ook of woon jij niet alleen? Ik heb wel eens op Kamernet een advertentie geplaatst voor een huisgenote, maar dan weet je toch niet wie je in huis haalt.

Straks heb ik zo'n zeikwijf die altijd zal zeuren om de kerels die ik mee naar huis neem. Nou daar zit je toch niet op te wachten?

Ah kan ik je niet op een andere manier overtuigen? Ja ik wil niet dat je gelijk met me samenwoont ofzo hoor!! Maar wat zullen we dan doen?
Ik kan nog wel wat leuke spelletjes verzinnen! 

Ik wil seks met Roosje77

Reacties

Wim

Hi Roosje 77 ik ben Wim58, ben gescheiden, geen kinderen, woon alleen met mijn hondje, ben 1.90, 100 kilo, goede hygiene, prettig geschapen, van veel markten thuis en mijn foto kan je op Whatsapp zien en ik woon in Capelle aan den IJssel. Zo weet je in ieder geval wie je in huis haalt, nu maar hopen op de goede klik of ik als vaste seksvriend terug mag komen. Mijn nummer 06-48067621 tot snel, liefs Wim de Groot.

Geplaatst op 10-09-2018 16:38

Ryan

ik ben Ryan, (18 jaar) woon samen met mijn ouders en zus, ben 1.70, 50 kilo, goede hygiene, prettig geschapen, van veel markten thuis en mijn foto kan je op Whatsapp zien en ik woon in Waddinxveen. Zo weet je in ieder geval wie je in huis haalt, nu maar hopen op de goede klik of ik als vaste seksvriend terug mag komen. Mijn nummer (06) 83 53 21 13 tot snel, liefs Ryan x

Geplaatst op 11-09-2018 20:02

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer