Ik loop rond met een geile fantasie

Door:

aanpakster

Likes:

10

Geplaatst op:

19-02-2018

Reacties:

4

aanpakster schrijft:

Nu de kinderen bij mij het huis uit zijn heb ik de kans om ook weer eens aan mezelf te denken en aan de geile fantasie waar ik al jaren mee loop.

Het is niet iets dat ik zo even ga delen dus als je wilt weten waar ik zo lang over droom mag je me dat altijd vragen en zal ik het je gelijk uitleggen.

Ik hoop dat je dan wel open staat voor contact op een andere manier dan deze? Iets meer prive bedoel ik.

Wil je dat?

Ben je ook al een beetje nieuwsgierig geworden naar welke fantasie dat ik heb waar ik zo lang mee rond loop en denk je dat je de uitdaging dan aan zou kunnen?
 

Ik wil seks met aanpakster

Reacties

Dann

Hoi Aanpakster, Dan is de vraag waar gaan jouw wilde fantasie├źn over?? Nu wordt ik toch wel heel nieuwsgierig, want misschien wil ik de uitdaging wel aan. Ik ben voor veel tot op zekere hoogte. Groetjes Dann

Geplaatst op 24-02-2018 13:22

Salim

Kopje koffie erbij en jij vertel me wat je dromen zijn en dan gaan we aan de slag

Geplaatst op 15-03-2018 14:28

Wim

Hi aanpakster, ik wil met veel fantasieen mee gaan, maar geen SM of bondage. Als dat er niet bij zit, dan kan deze gescheiden Hollandse man van 59 jaar de jouwe worden. Woon onder de rook van Rotterdam, meer weten? Stuur me even een berichtje en we kunnen snel prive gaan en ben ook geen eendagsvlieg, dus is er op korte termijn ook nog veel meer bespreekbaar, groetjes en liefs, Wim de Groot 06-48067621 en mailen mag ook naar wdegroot342@kpnmail.nl

Geplaatst op 25-07-2018 16:31

BillyJoe/Sjoerd

Hallo Aanpakster,jij maak mij wel nieuwsgierig. Zou graag jou fantasie willen horen/delen met elkaar.Ik woon in dicht bij de stad Groningen. Ben 63 jaar,maar wordt jonger geschat. Op dit moment heb ik veertien dagen vakantie.In ben voor praktisch alles in op seksgebied behalve sm. Indien je in mijn regio,e/o binnen een straal van 20/25 kilometer woon,dan zou ik graag met jou willen afspreken.Je kan mij bereiken onder nummer 0620842965 of onder mijn e-mailadres van sjoerdveldmans@yahoo.com.

Geplaatst op 28-07-2019 08:37

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer