Ik maak je avond een stuk spannender he?

Door:

Silletje

Likes:

0

Geplaatst op:

11-12-2017

Reacties:

2

Silletje schrijft:

Ik ben een beetje spontaan en ben niet te stoppen als ik iets wil. Je zult ook snel moeten zijn als je op mijn bod in wilt gaan, maar als je tijd hebt laat het weten.

Ik maak je avond een stuk spannender he?

Ik rij rond in de auto van mijn vriend haha, dus ik kan zo naar je toe komen als je dat wenst. Mijn vriend is makelaar en is niet echt thuis te vinden. Heb het erg goed dus ga hier niet weg, maar plezier moet kunnen!

Ik zoek een man die mijn situatie wel begrijpt. Ik durf wel liefde te geven aan een ander maar zou niet weggaan van mijn plek thuis omdat ik werleijk alles heb wat ik maar zou willen. Vind ik gewoon belangrijk

 

Ik wil seks met Silletje

Reacties

David

Hoi silletje met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je op zoekt bent voor op seks gebied ik wel graag met je afspreken om seks te hebben met ze tweetjes kan doen wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar kan genieten van seks groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 07-05-2018 18:45

Wim

Hi Silletje, ik ben Wim, gescheiden, geen kids, alleen wonend. Heb niets financieels te bieden, ging namelijk financieel op zakelijk gebied aan de grond. Wat ik wel te bieden heb is lekkere en uitgebreide seks en je mag er regelmatig voor terugkomen, zeg maar soort van seks buddy's voor elkaar. Lijkt je dat wat? Mijn nummer is 06-48067621 tot snel, Wim.

Geplaatst op 11-07-2018 12:32

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer