Ik waag een gokje richting jou!

Door:

79Nik19

Likes:

83

Geplaatst op:

05-02-2018

Reacties:

1

79Nik19 schrijft:

Hai hai. Ik heb lang nagedacht voordat ik je deze advertentie online gooide, want ik zit in een relatie en ik voelde me eerst erg schuldig als ik dit zou doen. Maar ik ben nu tot de conclusie gekomen dat ik zo veel mis daarin en dat dat niet meer beter gaat worden, dat ik toch een gokje richting jou waag.

Misschien zouden we, als je dat leuk vindt een keertje kennis kunnen maken, dan kan eerst via mail ,maar we kunnen ook in een hotel afspreken, iets eten samen en dan kijken of er een kamer vrij is waar we elkaar lichamelijk uitgebreid kunnen ontdekken.

Wat denk je is dat iets, dan antwoord maar via hier, dat ziet mijn man dan niet.

Kusje Nicola

Ik wil seks met 79Nik19

Reacties

Willem

Dag lieve meid, ik zit ook in een seksueel teleurstellende relatie. Ik ben 43 jaar oud en zie er prima uit. Ik zou graag via mail in contact komen. Ook ik voel de weerstand en terughoudendheid om vreemd te gaan. Maar op deze manier is er seksueel niet veel aan. Ik zoek geen alternatief voor mijn huidige relatie. Wel wat seksuele spanning. Groeten, Willem

Geplaatst op 04-03-2018 16:08

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer