Ik werd er enorm opgewonden van

Door:

Balerina

Likes:

1

Geplaatst op:

29-11-2017

Reacties:

2

Balerina schrijft:

Een tijdje terug moest ik met de trein, natuurlijk helemaal vol dus moest ik staan. Het was zo vol, dat ik niet kon zien wie van de mannen om mij heen zijn hand over mijn billen liet dwalen. Eerst onschuldig, maar toen voelde ik echt dat hij mijn billen begon te kneden... 

Ik schrok eerst, maar toen hij door bleef gaan, werd ik er enorm opgewonden van... ik voelde zijn vinger glijden langs mijn bilspleet, tot de trein mijn halte bereikte en ik uit moest stappen...

Maar deze geile ervaring zou ik nog een keer willen, maar dan wel verder gaan, ik zittend met staande mensen om mij heen, en dan spontaan een harde lul voor mijn neus, die ik dan ongemerkt in de trein klaar moet pijpen. Mag dat jouw lul zijn?

Ik wil seks met Balerina

Reacties

Franky050

Heyhey, zullen we er nog een stapje bij op doen, bijvoorbeeld dat je je begin te likken tussen je benen in de trein, of stiekem neuken op de wc in de trein?

Geplaatst op 06-05-2018 13:06

Wim

Hi Balerina, ik ga nooit met de trein, heb een klein autootje, daar kunnen we natuurlijk ook erg spannende zaken doen op een parking in een bos of zo, maar gewoon thuis kan ook, ben erg goed in voorspellen, dus je komt niets te kort, en we kunnen ook vaste maatjes worden en elkaar voor spannende avonden of dagen bezoeken. En sta ook open voor meer, maar eerst een leuke ontspannende date, waarbij ik in plaats van een hand te geven lekker langs jouw lipjes streel en wellicht nog verder ga, hebben we daarna nog een hete after party. Om te beginnen, mijn nummer 06-48067621 Liefs Wim de Groot uit Capelle aan den IJssel. P.S. Ben gescheiden en Woon alleen, je hoeft dus niet met een extra partij rekening te houden.

Geplaatst op 16-08-2018 19:48

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Live webcam sex van de heetste meiden

Op zoek naar een site waar live webcam sex te vinden is met de heetste meiden of koppels?

Lees meer

Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer