Ik wil direct seks, maar..

Door:

Ninnaatje

Likes:

1

Geplaatst op:

04-09-2018

Reacties:

5

Ninnaatje schrijft:

Ik zoek iemand die mijn uitlaatklep kan zijn.
Hopelijk vind ik iemand die mijn verhalen wilt horen.
En mijn seksvriend wil zijn zodat ik alle negatieve van me af kan slaan.

Ik wil seks met Ninnaatje

Reacties

Wim

Hey lieve Ninnaatje, ik ben Wim, een gescheiden Hollandse man zonder kinderen, met hond, en bouwjaar 1958. Ik kan een warme vriend voor je zijn, die ook een luisterend oor heeft en waarmee je negatieve bagage mee op kunt ruimen. Ik rook niet, drink met mate, heb geen tatoo of piercing, gebruik geen drugs, 1.90 100 kilo, blauwe ogen, goede verzorging en hygiene.en wil graag een leuke seksvriend en in de toekomst mogelijk meer voor je zijn. Stuur een leuk en uitnodigend bericht naar 06-48067621 dan komen we er samen vast en zeker snel uit. Lieve groet, Wim de Groot. Bericht sturen via wimdegroot342@gmail.com is ook mogelijk.

Geplaatst op 04-09-2018 23:08

Auritio

heey Ninnaatje gelukkig heb je mij getroffen, Ik zou dolgraaag jou uitlaatklep willen zijn. Ik heb er eentje van rond de 18/19 cm en ik maakt gerandeerd elke beurt speciaal. Dus wil jij een lekker bbc in je kutje dan ben ik de juiste persoon. Ik zal alles geven wat ik binnen hebt en ik zou het net zo hard eruit naar binnen pompen. en ik zal al je geile verhalen ook willen aanhoren. 18 jaar BBC van 18.9 cm

Geplaatst op 04-09-2018 23:09

Fred

Ik wil al je verhalen horen Nina :-) Groetjes Fred.

Geplaatst op 13-09-2018 10:48

likeableredguy

Heyy Ninnaatje. Een luistert oor heeft iedereen wel nodig alleen er een vinden is soms het probleem. Zelf zit ik met een aantal dingen die in mijn Jeugd gebuurt zijn, helaas nog niemand gevonden waar mee ik dit wil delen. Ik zat te denken dat wij voor elkaar een luisterend oor kunnen zijn? Wat na onze verhalen komt zie we vanzelf wel. Zullen wij verder in Contact ? Stuur me een mailtje ;D likeableredguy@outlook.com

Geplaatst op 25-09-2018 17:56

Max

KIK me: MMaxs Voor je het weet staan we te.. zoenen en wie weet wat voor geile dingen verder.. gaan gebeuren .. zoals jou geil tegen de muur en grond aanduwen terwijl ik geile dingen in je oor fluister .. wat geile dingen ik met je ga doen ..

Geplaatst op 13-10-2018 11:51

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer