Ik wil verliefd worden! 

Door:

DemiB

Likes:

1

Geplaatst op:

30-11-2017

Reacties:

2

DemiB schrijft:

En jij, staat dit ook op jouw verlanglijstje? 

Die eerste periode van een relatie, is de mooiste en schept een band voor de rest wat komen gaat. 
Kan jij dat nog, echte liefde en echt van elkaar houden? 

Laat me maar weten, want ik heb heel veel zin om dit avontuur aan te gaan.

Zijn er nog jongens die op een lachende meid vallen en op een meid die niet van de losse contacten is. Ik ben serieus en niet iemand die met jan en alleman ligt te rollebollen. Als ik ervoor ga dan moet ik verliefd zijn en verliefd worden staat boven aan mijn to do lijst.

Een relatie zoek je en je bent geen losbol. Ik hou van jongens die serieus zijn en waar ik fijne gesprekken mee kan voeren. Net als ik wil je verliefd worden en met mij een fijne relatie krijgen als wij de match van het jaar zijn.

Demi 

Ik wil seks met DemiB

Reacties

David

Hoi DemiB met David uit Amersfoort ik zag jouw advertentie staan dat je een man zoekt voor leuke relatie wil op bouwen ik ben singel ik zoekt naar vaste relatie waar jij en ik leuke dingen kan doen met ze tweetjes wil je mij bericht trug sturen naar mij Whatsapp mij nummer is 06-22062504 ik hoop dat we elkaar afspreken groetjes van David uit Amersfoort

Geplaatst op 07-05-2018 00:46

Wim

Hi Demi, geef je een serieuze man van 59 lentes ook een kans, als die een serieuze relatie met jou aan wil gaan? Heb geen kinderen, woon alleen met mijn hondje Sjakie, rook niet, drink zelden, gebruik geen drugs, ben gewoon leuk van mezelf zeg ik altijd. Ben 1.90, 100 kilo,aardige verschijning, prettig en loyaal in de omgang een vriend door dik en dun. Betrouwbaar, oprecht, recht door zee. Dus lieve Demi, ik wil je graag voor een prettig gesprek ontmoeten en bezien wat we verder voor elkaar kunnen betekenen, Want vrouwen verzamelen alsof het suikerzakjes zijn, dat is ook aan mij niet besteed. Meer weten, afspreken? Mijn nummer is 06-48067621 en heb een PF op Whatsapp staan. Heb je mij ook gezien, geen kater in de zak dus, tot snelll liefs, Wim de Groot uit Capelle aan den IJssel.

Geplaatst op 29-06-2018 02:22

Plaats een reactie

Tips voor beter seksleven!


Waardevolle tips voor een gegarandeerde blowjob

Elke man denkt er aan. Hoe geweldig zal het wel niet zijn om een heerlijk gepijpt te worden door een vrouw.

Lees meer

Vreemdgaan en de bijkomende spanning

De spanning die bij het vreemd gaan komt kijken is erg opwindend. Zelfs zo opwindend dat verschillende datingsites gericht zijn op het vreemd gaan!

Lees meer

Daten met geile vrouwen doe je hier!

Geile vrouwen, iedere man droomt er over. Dromen zijn hier geen bedrog meer. Maak van jouw fantasie een sensationele werkelijkheid!

Lees meer